+36 (30) 4 264 792

Gödöllő - Eladó Ipari

Alapterület
3.740 m2
Irányár
750.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
293792

Gödöllő egyik legjobb helyén eladó ipartelep csarnokokkal és irodaházzal

Leírás

Gödöllő kiválóan megközelíthető részén eladó egy 22 290 m2 összterületű ipari terület. Az ingatlan remek elhelyezkedésű, az M31-es autóút és M3-as csomópontjától pár percre, az autópálya lejáró közvetlen közelében található.

Gödöllő Budapest vonzáskörzetében, a fővárostól mindössze 30 km-re fekszik. A város kifejezetten jó elhelyezkedése és közúti összeköttetése miatt számos cég logisztikai és elosztóközpontja kapott itt helyet. Ipari Parkját „Innovációs és Logisztikai Park”-nak is nevezik. Egyetemi városként és turisztikai célpontként is ismert és közkedvelt.

Az ingatlan külterületen fekszik, a szabályozási terv szerinti övezeti besorolása: Gksz-06.

Gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató övezet az alábbi főbb előírásokkal:
- szabadonálló építési mód
- max. beépíthetőség: 40%
- min. zöldterület 25%
- megengedett maximális épületmagasság 7,5 m

A területen tíz különböző nagyságú felépítmény van (I - X. Épületek), melyek többnyire csarnokként, műhelyként funkcionálnak. A VI-os számú épület egy fedett szín, míg a X-es számú pedig egy kétszintes irodaépület. A felépítmények összes alapterülete: 3740 m2.

Az ingatlan összközműves, villany-, gáz-, víz- és csatornabekötéssel egyaránt rendelkezik.

A felépítmények egy része felújított, a modernkor elvárásainak megfelelő, míg egyes épületek/épületcsoportok felújítást igényelnek.

A teljes terület egy helyrajzi számon található.

A hirdetési ár az ÁFÁ-t nem tartalmazza.

Ideális lehet ipari vállalkozások számára (gyártás, összeszerelés, raktározás), ehhez a felépítmények és a hozzá szükséges közművek rendelkezésre állnak.

Ajánlom továbbá olyan befektetőknek, akik az ingatlant akár a jelenlegi bérlőkkel együtt vennék meg kedvező megtérülés mellett!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok