+36 (30) 4 264 792

Kéthely - Eladó Ház

Alapterület
86 m2
Irányár
45.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
303843

Nyugalom a Balaton déli partján- családi ház eladó Kéthelyen

Leírás

Ha Ön békés környezetben szeretne élni egy csodaszép településen a Balaton közelében, ne keressen tovább!

A Balatontól 8 km-re, Kéthely csendes utcájában kínálok megvételre egy 1978-ban épült, 80 m2 alapterületű családi házat 1248 m2-es telekkel.

A ház elrendezése: közlekedő, konyha, 3 hálószoba, fürdőszoba, külön WC, tároló és fedett terasz.

Az ingatlant 2021-23 között felújították, melynek során a nyílászárókat műanyag 2 rétegű hőszigetelőre cserélték, az épületet kívülről szigetelték és újraszínezték, valamint a tetőt is cserélték. A belső munkálatok során a fürdőszoba, konyha megújult, a helyiségekben hangulatos fényelemek kerültek kialakításra, valamint minden helyiséget kifestettek, a szobák új laminált padló burkolatot kaptak. A nyílászárók redőnnyel felszereltek és minden helyiségben van szúnyogháló is.

A fűtés gázkonvektorral megoldott, a melegvíz
ellátást pedig bojler biztosítja. Ha valaki alternatív fűtés kialakításában gondolkodik, kémény rendelkezésre áll ehhez.

Az ingatlanhoz tartozik egy 12 m2-es tégla garázs (beton aljzattal), valamint egyéb melléképületek szintén téglából építve.

A kert füvesített, hátsó felében sok gyümölcsfa (barack, alma, körte, szilva) és pár tőke szőlő található. A telek közepén egy hatalmas, csodaszép diófa áll.

Az utcában és a környező utcákban sok külföldi is vásárolt ingatlant, mert ráéreztek Kéthely varázslatos hangulatára.

Évről-évre Húsvétkor a falu központjában tojásfát állítanak, amely turisták tömegeit vonzza az ország minden pontjáról.

A település infrastruktúrája kiváló, könnyen megközelíthető, az M7-es autópálya feljáró csak pár percre van! A faluban iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt, cukrászda és egyéb szolgáltató egységek is megtalálhatók. Nagyobb bevásárlóközpontok a 7 km-re fekvő Marcaliban elérhetők!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok