+36 (30) 4 264 792

Máriakálnok - Eladó Ház

Alapterület
240 m2
Irányár
79.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315844

Családi ház eladó Máriakálnokon

Leírás

Máriakálnok település a Szigetközben, a Mosoni-Duna mentén, Mosonmagyaróvártól 5 km-re található. Itt kínálok megvételre egy három szintes, nappali + 4 hálószobás, 240 m2 alapterületű tégla családi házat, mely 1155 m2-es telken fekszik.

Az ingatlan 1993-ban épült 38 cm-es téglából, a födém vasbeton, míg a tető Bramac betoncseréppel borított.

Az ingatlan fűtése vegyestüzelésű kazán radiátoros hőleadókkal. A nappaliban található kéménykiállás alternatív fűtés (cserépkályha, kandalló) kialakítására ad lehetőséget.

A nyílászárók kétrétegű üvegezéssel ellátott fa ablakok, a burkolatok a szobákban laminált padló, míg az egyéb helyiségekben járólap. A villanyhálózat kialakítása már rézvezetékekkel történt.

A ház elrendezése:

Pince (105 m2): kazánház és további (két kisebb és két nagyobb) tárolók

Fölszint (98 m2): előszoba, közlekedő, konyha, kamra, étkező, nappali, szoba, tároló, fürdőszoba és külön WC, két nagy terasz

A bejárat előtti terasz 20 m2-es, míg az udvarra néző, nappaliból nyíló terasz 34 m2-es. Csodás lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, a csendes, határra néző panoráma élvezetére!

Az utcafronton, az épülettel egybeépítve található egy 46 m2-es dupla garázs, mely kialakításából adódóan akár üzlethelyiségnek is jól hasznosítható.

Tetőtér (96 m2/ 68 m2): közlekedő, két nagyobb és egy kisebb hálószoba, fürdőszoba 3 zuhanyzóval, külön WC kézmosóval, tárolóhelyiség és 6 m2-es erkély

A ház kifejezetten tágas, világos, az adott kornak megfelelő minőségi anyagokból és műszaki tartalommal épült, így szerkezete kiváló.

Ajánlom nagyobb családoknak, akik békés, nyugodt környezetben, tágas, világos otthonban szeretnének élni!

Továbbá az ingatlan mérete és kialakítása lehetővé teszi munkások elszállásolását, korábbi hasznosítása is ez volt, de akár egyéb vendéglátási célra is tökéletesen alkalmas lehet!

Máriakálnok 2000 fős település, turisztikai szempontból fontos, ősi búcsújáró hely, itt található a Sarlós Boldogasszony kegykápolna. Emellett a Szigetköz összes természeti csodáját kínálja az idelátogatóknak.

A település infrastruktúrája kiváló, orvosi rendelő, óvoda, iskola, bolt és egyéb szolgáltató egységek megtalálhatók.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok