+36 (30) 4 264 792

Pázmándfalu - Eladó Ház

Alapterület
95 m2
Irányár
34.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
321846

Felújítandó családi ház eladó Pázmándfalu központi részén

Leírás

Pázmándfalu központi részén aszfaltozott, csendes utcában eladó egy 95 m2 alapterületű, felújítandó családi ház a hozzá tartozó 542 m2-es telekkel.

A település Győrtől 15 km-re fekszik, Pannonhalmától 2 km-re, csodaszép környezetben.

A családi házat 2003-ban építették 38-as tégla falakkal, a belső válaszfalak pedig részben tégla, részben gipszkarton falak. A fűtést gázkazán biztosítja lapradiátoros hőleadókkal, a nyílászárók 2 rétegű üvegezésű faablakok. A födém fafödém bitumenzsindely tetővel.

A burkolatok a szobákban laminált padló valamint szőnyegpadló voltak, de a szőnyegpadlót felszedték. A többi helyiségben járólap burkolat található.

A családi ház elrendezése nagyon jó: előszoba, nappali, konyha, kamra, 3 hálószoba, fürdőszoba, külön WC, háztartási helyiség kazánnal, fedett terasz (12 m2)

A házba a villany, a gáz és a víz bevezetésre került, a szennyvíz pedig szennyvíztárolóban kerül szikkasztásra.

Tökéletes választás lehet fiataloknak, idősebbeknek egyaránt!

Ha Ön felújítandó házat keres, amelyet a saját ízlésére formálhat, akkor itt a lehetőség! Az otthonfelújítási program is segítségére lehet Használja ki!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok