+36 (30) 4 264 792

Révfülöp - Eladó Vendéglátás

Alapterület
315 m2
Irányár
259.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
293176

Révfülöpi panzió eladó a part közelében

Leírás

Ennél jobb helyet el sem lehet képzelni, ha saját panziót szeretne!
Révfülöpön, a parttól 150 méterre kínálok megvételre egy felújított, háromszintes, kifejezetten előnyös elrendezésű, 315 m2 alapterületű panziót.

Az ingatlan 1979-ben épült, 2017-től folyamatos felújításon esett át, melynek során a villany- és vízvezetékek cseréje megtörtént, a szobák és fürdőszobák burkolatait megújították, a gázkazánt lecserélték. A hőleadók lapradiátorok. A nyílászárókat 10 éve cserélték az egész épületben fehér, műanyag 3 rétegű üvegezésű, hőszigetelő ablakokra. Emellett a tető is felújításra került, melynek során cserepes lemez fedést kapott.

Az épület elrendezése:

A földszinten 3 hálóegység (saját fürdőszobával- WC-vel és zuhanyzóval) közlekedő, közösségi tér (nappali), valamint a 17 m2-es terasz található.

A három hálóegységből kettő 2 hálószobával és saját fürdővel rendelkezik, egy pedig egy hálóval és saját fürdővel. A szobák mérettől függően két-három ággyal, esetenként szekrénnyel és TV-vel felszereltek.

Az emeleten 3 appartmant (egységenként 1 fürdő zuhanyzóval, WC, 1 konyha és 1 hálószoba) és további 2 szobát találunk egy közös fürdővel, valamint a közlekedőt.

A szuterén jellegű pince a ház hátsó oldalán külön bejáraton keresztül megközelíthető. Ennek elrendezése: előszoba, 2 fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, 4 hálószoba, konyha étkezővel és kazánház.

Ez igény esetén külön lakásként is szolgálhat.

Az ingatlan udvarában található egy 56 m2 alapterületű kültéri pavilonos konyha, étkezőrész valamint fedett közösségi tér ping-pong asztallal. Emellett az itt tartózkodók rendelkezésére áll egy kerti sütögetésre alkalmas épített kerti grillező.

Az udvar térkövezett részén 8-9 autó parkolása megoldott.
A panzió teljes felszereltséggel, bútorozottan eladó, üzemeltetésében nagy segítség a már kialakult, visszajáró vendégkör.

Az ingatlan tehermentes, azonnal használatba vehető!

Révfülöp a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb üdülőhelye. A már hagyományos Balaton-átúszás évről-évre ezreket vonzz erre a varázslatos helyre! A Káli-medence közelsége szintén sokakat csábít a vidékre! Legyen részese ennek a pergő turizmusnak!

A település infrastruktúrája kiváló, a panzió közelében strand, hajókikötő, boltok, vendéglátóegységek, vasútállomás, buszmegálló egyaránt megtalálhatók.

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen a 30/426 4792-es számon!

Nézzük meg együtt ezt a varázslatos ingatlant!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok